Comenzi:
Toate comenzile se pot plasa direct pe magazinul online de pe sait sau pe adresa de email: office@honmatokyo.ro, menționand denumirea produsului, cantitatea, destinatar: prenume, nume, numar de telefon, adresa de livrare. În cel mai scurt timp veti fi contactat/a telefonic pentru confirmare, ulterior se vor expedia produsele.

Livrare:
Toate comenzile se trimit prin Fan Courier sau DPD in funcție de alegerea clientului. Tariful pentru livrare este afisat la finalizarea comenzii si clientul are posibilitatea sa-si aleaga curierul din listă. Comenzile în afara ariei de acoperire a courierului Fan Courier, se trimit exclusiv prin DPD, chiar dacă clientul alege Fan Courier. Tariful pentru livrările prin DPD este unul fix și este afișat la finalizarea comenzii.

Taxe de livrare  FAN Courier –

Bucuresti:
Plicuri: <500g – 15,00*
Colete <1Kg – 17,00 RON*, fiecare Kg in plus se taxeaza cu plus 1,90 RON*

National:
Plicuri: <500g – 19,50 RON*
Colete: <1Kg – 22,50 RON*, fiecare Kg in plus se taxeaza cu plus 1,90 RON*

* TVA-ul de 19% nu este inclus în pret.

Termen de livrare: 

2 zile lucratoare pentru comenzile plasate pana la ora 13.00
3 zile lucratoare pentru comenzile plasate dupa ora 13:00

 

Plati:
Ramburs la predarea coletului de catre Fan Courier, se percepe o taxa de cont colector de 7,50 RON fara TVA, aceasta se adauga la costul de livrare a coletului.
Ordin de Plata – se face un virament bancar sau o plata la ghiseu in contul firmei afișat mai jos. Taxa pentru acest tip de plata variaza de la 2,50 RON la 4 RON în functie de banca.
Detalii cont bancar:
Titular: S.C. Kerastraight SRL
IBAN: RO83RZBR0000060016113509
Banca: Raiffeisen Bank, agentia Dorobanti
SWIFT: RZBRROBU