Tratamentele cu keratina si b.tox reprezinta o procedura revoluţionara pentru obţinerea unui par drept, stralucitor si matasos. Compania Honma Tokyo a intrat pe piaţa produselor cosmetice pentru par în anul 2008, destul de recent, dar s-a extins destul de repede în toţi aceşti ani. Honma Tokyo s-a axat pe calitatea produselor si nevoile consumatorului, astfel a venit în întampinarea acestuia cu o varietate de produse care ar putea raspunde cerintelor oricarui client. Efectuate dupa tehnologia japoneza, solutiile Honma Tokyo nu contin formalina, formaldehida sau derivati ale acestora, Honma Tokyo foloseste conservantul phenoxyethanol care nu dauneaza în nici un fel sanatatii si se elimina în mod natural din organism. Avantajul semnificativ al tratamentelor cu keratina si b.tox Honma Tokyo consta în timpul scurt de acţionare a produsului, parul poate fi spalat dupa doar 20 de minute. Tratamentele cu keratina sau b.tox se vor mentine pe o perioada de 3-6 luni doar daca utilizati sampoanele speciale de intretinere de la Honma Tokyo.

Tratamente cu Keratina si B.tox oferite de Honma Tokyo:

COFFEE PREMIUM ALL LISS– produs destinat pentru îndreptarea parului care necesita un efort mai mare, precum parul gros, cret, rebel, foarte umflat, dezordonat,afro. Coffee Premium contine o mulţime de uleiuri, acid glutamic- aminoacidul de baza din firul de par, care lasa parul drept , lucios si matasos. Rezultatele se mentin pană la 6 luni.

COFFEE GREEN– produs destinat pentru persoanele care vor sa opteze pentru o procedura 100% organică. Coffee Green reprezinta o îndreptare proteica, rezultatele careia se mentin mai putin timp dar în schimb produsul reuseste sa îndrepte chiar si părul afro, nu elimina vapori cu miros neplăcut sau iritant , este permis atât doamnelor însarcinate, cât și copiilor.

BIXYPLASTIA PLASTHAIR– produsul revoluţionar al companiei Honma Tokyo. Acesta reprezinta combinaţia perfecta  dintre b.tox şi keratina. Bixyplastia reuseste sa îndrepte foarte bine firul de par subtire, ondulat,blond deteriorat dar de asemenea datorita continutului mare de uleiuri din Amazon şi cistinei are o putere mare de regenerare. Bixyplastia ofera un confort maxim pentru mester, precum nu deranjează în nici un fel în momentul aplicarii produsului. Secretul produsului consta în faptul ca în dependenţă de metoda de aplicare, acesta poate acţiona atât ca b.tox, cât ca keratina.Rezultatele se menţin pană la 4 luni.

H-BRUSH B.TOX CAPILLAR – produsul minune al companiei Honma Tokyo, care reuseste sa regenereze cel mai deteriorat fir de par. Aceasta procedura reprezinta o reconstrucţie termica a firului de păr, HBRUSH reuaeate sa refaca legaturile disulfidice din firul de par datorita conţinutului mare de cistină.În plus HBRUSH conţine pigmenţi violeti care reduc efectul de galben din par în urma decolorarii iar parul închis la nuanta pastrează o nuanta bogata.Procedura b.tox capillar este permisa doamnelor însarcinate.Rezultatele se mentin pană la 3 luni.

H-BOND PROTECTORun produs inovator al companiei Honma Tokyo care protejeaza paral in timpul procedurilor chimice precum vopsirea, decolorarea, dar de asemenea poate fi adaugat in tratamentele cu keratina pentru a-i oferi parului o protectie mai sporita si un tratament suplimentar. De obicei este adaugat in produsele Coffee Premium si Coffee Green atunci cand lucram cu un par blond, decolorat, fragil.

Putem observa ca Honma Tokyo are o solutie pentru problema fiecare tip de păr, dar totodată clienții vor beneficia de confortul mult așteptat:

Solutiile Honma Tokyo nu sunt toxice

Clientul se poate bucura de rezultat în cel mai scurt timp, dupa soluţiile Honma Tokyo parul poate fi spalat dupa doar 20 de minute.

Procedurile de îndreptare si regenerare cu keratina și b.tox sunt permise în aceeaşi zi  cu vopsitul.

Mesterul poate opta pentru temperatura potrivita a placii în functie de structura firului de par.

Atentie! Pentru rezultate sigure folositi Placa cu Acoperire din Turmalina – (se gaseste in vanzare in categoria Accessorii ), cele cu acoperire din Nano-Titanium oferă și ele rezultate bune, iar plăcile din Ceremică se întâmplă să sigileze mai greu tratamentul în firul de păr.

Honma Tokyo are ca scop educarea clientului în scopul ca acesta să aibă grijă de sănătatea părului său. Pentru menţinerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată, Honma Tokyo are propria gamă de produse de întreţinere care nu conţin sare si au un Ph potrivit pentru crearea unui echilibru în firul de păr.

HONMA TOKYO reprezintă inovaţia în domeniul produselor cosmetice pentru păr.