A keratin- és b.tox-kezelések forradalmian új eljárást jelentenek az egyenes, fényes és selymes haj eléréséhez. A Honma Tokyo 2008-ban, nemrégiben lépett be a haj kozmetikumok piacára, ám ezekben az években meglehetősen gyorsan bővült. A Honma Tokió a termékek minőségére és a fogyasztó igényeire összpontosított, így számos olyan termékkel találkozik vele szemben, amelyek megfelelhetnek bármely ügyfél igényeinek. A japán technológiából készült Honma Tokyo oldatok nem tartalmaznak formalint, formaldehidet vagy ezek származékait. A Honma Tokyo a fenoxietoetanol tartósítószert használja, amely nem károsítja az egészséget, és természetesen kiürül a testből. A Honma Tokyo keratin- és b.toxkezelések jelentős előnye, hogy a termék rövid működési ideje alatt a haj mindössze 20 perc elteltével mosható. A keratin- vagy b.toxkezelést csak 3-6 hónapig lehet fenntartani, ha a Honma Tokiótól származó speciális karbantartó samponokat használ.

Keratin és B.tox kezelések, amelyeket a Honma Tokió kínál:

COFFEE PREMIUM ALL LISS  Hajkiegyenesítő termék, amely nagyobb erőfeszítést igényel, például vastag, göndör, lázadó, nagyon duzzadt, rendetlen, afro haj. A Coffee Premium rengeteg olajat, glutaminsavat – a haj bázikus aminosavat tartalmaz, amely egyenes, fényes és selymes marad a hajban. Az eredményeket 6 hónapig tartják fenn.

COFFEE GREEN– emberek, akik a 100% -ban biogazdálkodási módszert választják. A Coffee Green fehérjekiegyenesítő, amelynek eredménye kevesebb időigényű, ám ehelyett a terméknek sikerül még az afrohajat is kiegyenesíteni, nem távolítja el a kellemetlen vagy ingerlő illatú gőzöket, mind a terhes nők, mind a gyermekek számára megengedett.

BIXYPLASTIA PLASTHAIR – a Tokió Honma forradalmian új terméke. Ez a b.tox és a keratin tökéletes kombinációja. A Bixyplastia nagyon finoman hajlamosítja a finom, hullámos, sérült szőke hajat, de az Amazon magas olajtartalma miatt, és a cisztinnek nagy regeneráló képessége van. A Bixyplastia maximális kényelmet kínál a mesternek, mivel a termék felhordása során semmilyen módon nem zavarja. A termék titka az, hogy az alkalmazás módjától függően, mind b.tox, mind keratinként működhet, és az eredményeket akár 4 hónapig is fenntartják.

H-BRUSH B.TOX CAPILLAR – a cég csodálatos terméke Honma Tokyo, akinek a leginkább sérült haját regenerálja. Ez az eljárás a haj termikus rekonstrukcióját jelenti. A HBRUSH a cisztin magas tartalma miatt helyreállította a haj diszulfid kötéseit, továbbá a HBRUSH lila pigmenteket tartalmaz, amelyek csökkentik a sárga haj hatását a elszíneződés miatt, és a sötét haj megtartja a színárnyalatot. gazdag árnyalatú.A kapilláris b.tox-eljárás terhes nők számára megengedett.Az eredményeket 3 hónapig tartják fenn.

H-BOND PROTECTOR egy innovatív termék a Honma Tokiótól, amely védi bénulva olyan kémiai eljárások során, mint a festés, elszíneződés, de hozzáadható a keratin kezelésekhez, hogy a haj nagyobb védelmet és kiegészítő kezelést biztosítson. Általában a Coffee Premium és a Coffee Green termékekhez adják hozzá, ha szőke, elszíneződött, törékeny hajjal dolgozik.

Láthatjuk, hogy a Honma Tokió megoldást kínál minden hajtípus-problémára, ugyanakkor az ügyfelek a régóta várt kényelem előnyeit is élvezhetik:

A Honma Tokyo megoldások nem mérgezőek

Az ügyfél a lehető legrövidebb időn belül élvezheti az eredményt, miután a Honma Tokyo megoldásokat kínál, a haj mindössze 20 perc után mosható.

A hajkiegyenesítés és a regenerálás keratinnal és b.toxsal a festékkel megegyező napon megengedett.

A mester kiválaszthatja a lemez megfelelő hőmérsékletét a haj szerkezetétől függően.

Figyelem! A biztonságos eredmény érdekében használja a Nano bevonattal ellátott Tourmaline bevonólemezt – (amely kiegészítők kategóriában található). -Titán is jó eredményeket kínál, és a kerámialapok nehezebben zárják le a haj kezelését.

A Honma Tokió célja az ügyfél oktatása