& Nbsp;

Törvény előírásainak megfelelően. A személyes adatok feldolgozása és ezen adatok szabad mozgása tekintetében a személyek védelméről szóló 677/2001. Sz. Módosítás, kiegészítés és kiegészítés, a Honma Tokió köteles biztonságos körülmények között és csak meghatározott célokra kezelni azokat a személyes adatokat, amelyekről Ön nekünk rendelkezik. Ön.
Az adatgyűjtés célja: a felhasználók / ügyfelek (vásárlók) tájékoztatása a HonmaTokzo.ro számlájuk állapotáról, a felhasználók / ügyfelek tájékoztatása a megrendelések alakulásáról és állapotáról, a kínált termékek és szolgáltatások, kereskedelmi tevékenységek értékelése, termékek és szolgáltatások népszerűsítése, marketing , reklám, média, adminisztráció, fejlesztés, piackutatás, statisztika, az értékesítés és a fogyasztói magatartás nyomon követése és nyomon követése.
Ha kitölti adatait a fiók létrehozása és / vagy megrendelőlapján, kijelenti, hogy feltétel nélkül elfogadja, hogy személyes adatait felveszi a HonmaTokyo.ro adatbázisába, és kifejezetten és egyértelműen egyetért azzal, hogy minden ilyen személyes adat tárolása, felhasználása és feldolgozása területileg és / vagy ideiglenesen a HonmaTokzo által, a Tokiói Honma által végzett tevékenységek elvégzésére és / vagy végrehajtására, például, de nem kizárólag, a kereskedelmi tevékenységekre, a termékek és szolgáltatások promóciójára, marketing, reklám, média, adminisztráció, fejlesztés, piackutatás, statisztika, az értékesítés és a fogyasztói magatartás nyomon követése és nyomon követése.
A jelen Általános Szerződési Feltételek elolvasásával tudomásul veszi, hogy a törvény által biztosított jogok, illetve az információhoz való hozzáférés, az adatokhoz való hozzáférés joga, a beavatkozás joga, az ellenzéki jog, a személyes döntés elutasításának joga, a jog garantálva vannak. forduljon az igazságszolgáltatáshoz a 677/2001 / EK törvény által a személyes adatok feldolgozása és az adatok szabad mozgása tekintetében a személyek védelme érdekében biztosított jogainak megsértése esetén. Ugyanakkor joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, és kérheti azok teljes vagy részleges törlését.

A dátummal és aláírással ellátott, az office@honmatokyo.ro címen elküldött írásbeli kérelem alapján ingyenesen gyakorolhatja a következő jogokat:
– évente egyszer annak igazolására, hogy a személyes adatokat feldolgozzák vagy sem;
– interjút készíteni az átadott adatokról;
– az adatkezelés megalapozott és jogszerű okokból való megakadályozása, tekintettel az adott helyzetre
– az adatok törlését kérheti, kivéve a törvényben előírt helyzeteket.

Így a Honma Tokyo a heti hírlevelen keresztül értesítheti a felhasználókat / ügyfeleket az aktuális ajánlatokról, és üdvözleteket, ajándékutalványokat vagy egyéb különleges üzeneteket küldhet.

A HonmaTokyo.ro nem reklámozza a SPAM-ot. Bármely felhasználó / ügyfél, aki kifejezetten megadta e-mail címét a HonmaTokyo.ro webhelyen, választhatja, hogy törli azt adatbázisunkból. Az Ön által megadott információkat arra a célra használjuk fel, amelyre Ön megadta, szolgáltatásaink adminisztrációjára, támogatására és értékelésére, valamint a biztonság, a törvény és a szerződéses feltételek megsértésének megelőzésére.

Ezenkívül a Honma Tokyo személyes adatait más társaságok számára is átadhatja, amelyekkel partnerségben áll, de csak a tőlük fennálló titoktartási kötelezettségvállalás alapján, amely garantálja ezen adatok biztonságát és ezen információk biztosítását. a személyes személyek a hatályos jogszabályok szerint készülnek, az alábbiak szerint: marketingszolgáltatások, futárszolgálat, fizetési / banki szolgáltatások, telemarketing vagy egyéb szolgáltatások nyújtói, más cégek, amelyekkel közös programokat fejleszthetünk ki termékeink és szolgáltatásaink piacra történő felkínálására. .