A személyes adatok védelméhez való jog biztosítását a Honma Tokyo alapvető elkötelezettségének tekintjük, ezért minden szükséges erőforrást és erőfeszítést el fogunk fordítani az Ön adatainak feldolgozására az (EU) 2016/679 rendelettel („Általános adatvédelmi rendelet” vagy „GDPR”), valamint a Románia területén alkalmazandó egyéb jogszabályokkal. Mivel ennek a jogi keretnek az egyik fő alapelve az átláthatóság, elkészítettük ezt a dokumentumot, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogyan gyűjtünk, használjuk, továbbítjuk és megóvjuk személyes adatait, amikor velünk kapcsolatba lép a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. beleértve a webhelyet vagy a mobil alkalmazásokat.

Fenntartjuk a jogot, hogy rendszeresen frissítsük és megváltoztassák ezt az adatvédelmi irányelvet, és így az egyes személyek adatainak feldolgozási módját bekövetkezett módon módosítják. Megváltoztathatjuk az Adatvédelmi Szabályzat módosított változatát, kérjük, rendszeresen ellenőrizzék az Adatvédelmi Szabályzat tartalmát.

A személyes adatok kategóriáit feldolgozzuk

Személyes adatait általában tőled közvetlenül gyűjtjük, így ellenőrizheti, hogy milyen típusú információt nyújt nekünk. Például információkat kapunk tőled az alábbiak szerint: Amikor létrehoz egy Honma Tokyo fiókot, elküld nekünk: az Ön e-mail címét, utónevét és vezetéknevét;

A Honma Tokyo platformon lévő személyes oldalán (Saját fiók) további információkat adhat meg, mint például: fénykép, nem, becenév, mobiltelefonszám, vezetékes szám, születési idő, iskolai végzettség, kézbesítési címek, alternatív cím e-mail, bankkártya-adatok, stb. Megrendeléskor a következő információkat adja meg: a kívánt termék, név és vezetéknév, szállítási cím, számlázási részletek, fizetési mód, telefonszám, bankkártya-adatok, stb.

Amíg megőrizjük személyes adatait

Általános szabályként az Ön személyes adatait mindaddig tároljuk, amíg Ön rendelkezik számlával a Honma Tokió platformon. Bármikor kérheti, hogy töröljünk bizonyos információkat vagy zárjuk be számláját, és válaszolunk ezekre a kérésekre, feltéve, hogy bizonyos információkat megtartunk, beleértve számlájának bezárását követően is, ha azt az alkalmazandó törvény vagy törvényes érdekeink előírják.

Hogyan védjük meg személyes adatainak biztonságát

Elkötelezettek vagyunk a személyes adatok biztonságának biztosításában az ipari szabványoknak megfelelő megfelelő műszaki és szervezeti intézkedések végrehajtásával. Személyes adatainak továbbítása a legkorszerűbb titkosítási algoritmusok segítségével történik, és biztonságos szerverekön tárolódik, miközben biztosítja az adatok redundanciáját.

A Netopia Payments fizetési processzor szolgáltatásait használjuk kifizetések végrehajtására.

A személyes adatainak védelme érdekében hozott intézkedések ellenére figyelmeztetjük Önt, hogy az információk továbbítása általában nem biztonságos az interneten, vagy általában más nyilvános hálózatokon keresztül, és fennáll annak veszélye, hogy az adatokat harmadik felek láthatják és felhasználhatják. jogosulatlan felek. Nem tehetünk felelőssé az olyan rendszer sérülékenységekért, amelyek nem képesek ellenőrzésünkre.