Experiența la Cosmetics Beauty Hair 2019 – Romexpo

Cosmetics Beauty Hair 2019  este un eveniment de referină pentru toată industia de beauty din țară ce se organizeaza anual la ROMEXPO, fiind cea mai vizibilă platformă de prezentare pentru importatorii,  distribuitorii și producătorii de produse cosmetice și mobilier pentru saloane de îngrijire corporală și coafură din România.

Îndreptarea părului cu keratina a devenit o necesitate pentru femeia modernă, deoarece pe lângă rezultatul miraculos pe care îl oferă, are ca scop si diminuarea timpului petrecut pentru coafarea parului dupa spalare. In urma tratamentelor cu Keratina sau B.Tox pentru păr, acesta se coafeaza foarte ușor după spălare. Este necasare decât uscarea părului cu feonul si un pieptene, pentru ca acesta sa se aranjeze asa cum va doriți.

La stand vizitatorii au putut vedea noutăți precum Bio Collagen Coconut și Coffee Premium Collagen, produse aparute în 2019 și care reprezintă ultima inovație în domeniul îndreptării părului și obținerii efectului de B.tox cu Collagen, Uleiuri prețioase de Amazon și Aminoacizi.

În cele 4 zile de expoziție am avut prezentari cu modele la stand, în timpul cărora Brand Ambassadorul – Marian Cotoi, și tehnicienii oficiali Honma Tokyo – Andreea Popescu – FB: „beYOUtiful by Andreea Popescu” și Alina Radu au arătat tehnicile de aplicare și sigilare a tratamentelor cu Keratina sau Hair B.tox pentru păr și au raspuns la întrebările vizitatorilor. Fiecare pas a fost detaliat și explicat pentru a înțelege rezultatele  keratinei bucurându-ne de atenția  și de interesul  publicului.

 

Vizitatorii au putut achiziționa produsele la un preț special, iar cei dornici  să se perfecționeze în tratamentele cu keratină și b.tox s-au putut înscrie la seminariile de la  FB: ”Academia de Coafură Marian Cotoi” , urmatorul fiind pe 20 Noiembrie, programul acesta se publica lunar pe pagina noastra de FB: „Honma Tokyo Roania”

   

 

Mulțumim organizatorului, vizitatorilor și ”Academiei de Coafură Marian Cotoi”

administrator administrator

Lasă un răspuns