Tratamentele pentru îndreptarea parului cu keratina şi regenerarea părului cu b.tox HONMA TOKYO

Tratamente Indreptarea parului cu keratina si b.tox Honma Tokyo

Honma Tokyo devine cea mai recunoscută marcă pentru tratamentul de îndreptare cu keratina și regenerare a părului cu b.tox în mai multe țări datorită calităților sale deosebite care avantajează atât clientul cât și stilistul:

  • Honma Tokyo a veit în întâmpinarea clientului şi a creat cele mai non invazive soluţii care oferă un confort maxim atât pentru clientă cât pentru meşter. Cofee Green, Bixiplastia și H-Brush nu produc vapori iritanți, nu deranjează respirația și ochii, clienta se simte foarte comfortabil, stilistul poate face mai multe tratamente pe zi, aerul din salon rămâne placut pentru toți.
  • De asmenea trebuie remarcat faptul că produsele Honam Tokyo nu conţin formalină, formaldehidă sau derivaţi ale acestora.
  • Cel mai mare benefiu al produselor Honma Tokyo reprezintă timpul scurt în care produsul îsi face efectul. Nu mai așteptați 3 zile până la spălarea părului, acesta poate fi clatit cu apă, dar fără șampon, în 30 de minute de la terminarea sigilării tratamentului cu placa, nu e problemă dacă părul se mai umezește, traspiră, iar a doua zi poate fi spălat cu șampoanele Honma. Daca aveți timp recomandăm să așteptați să acționeze 3-6 ore pentru un efect de îndreptare mai puternic, apoi să clătiți părul cu apă și a doua zi deja puteți să-l spălați cu șampon din gama After Care – Honma Tokyo.În acest fel atât clientul cât meşterul văd rezultatul procedurii instant.
  • Acum şi clienta cu cel mai creţ păr se poate bucura de un păr drept , mătăsos şi lucios. Coffee Premium este cel mai puternic tratament de îndreptare a părului, îndreaptă părul natural, nevopsit, cu fir gros și creț, îndreaptă chiar și părul afro. Tratamentul produce puțini vapori iritanți pentru respirație, irită foarte puțin ochii, încaperea necesită ventilare, stilistul poate face 2-3 tratamente pe zi fără a simți disconfort.
  • În cazul părului european, părului blond , fragil , deoteriorat de la proceduri chimice, puteţi opta pentru tratamentului Bixyplastia care reprezintă combinaţia perfectă dintre b.tox şi keratina. Stilistul poate opta pentru un efect de b.tox sau îndreptare mai pronunţat în dependeţă de metoda de aplicare a soluţiei.
  • Produsul revoluţionar al firmei Honma Tokyo este H-Brush B.tox Capillar care reprezintă un sistem de reconstrucţie termică a firului de păr. În urma H-Brush firul de păr va avea structură, se va hidrata, regenera, netezi, se va aranja frumos dar nu se va îndrepta.
  • Honma Tokyo produce tratamente profesionale ale căror scop este în primul rând să educe resposabilitatea de menținere a sănătății podoabei capilare, protejării firului de păr, protejării comfortului clientului și stilistului și obținerea celor mai fascinante rezultate din tratamentele de îndreptare și regenerare.
Pentru tratamentele de ultima generatie Honma Tokyo „Indreptarea parului cu keratina” si „Regenerarea parului cu b.tox”, puteti apela la Saloanele Marian Cotoi.
Marian Cotoi- Brand Ambassador

Lasă un răspuns