Marian Cotoi- Ambasador Honma Tokyo Romania

In data de 1 februarie Honma Tokyo Romania a avut ocazia sa organizeze pimul workshop in parteneriat cu Saloanele Marian Cotoi.

Workshop-ul a avut un mare succes iar in cadrul lui participantele noastre au avut posibilitatea sa afle despre produsele pentru indreptarea si regenerarea parului Honma Tokyo, de asemenea au avut posibilitatea sa insuseasca tehnicile de aplicare ale acestora.

Suna interesant, nu? Nu cred ca stiati ca intr-adevar exista mai multe tipuri de keratina , iar acestea se adapteaza in functie de tipul si strucura firului de par. Exact acest lucru l-am explicat noi in cadrul workshop-ului: ce tipuri de keratina exista, fiecare pentru care tip de par se potriveste si care e rezultatul final care il vom obtine in urma fiecarui produs aplicat. Astfel au fost prezentate urmatoarele produse :

  • Coffee Premium-keratina destinata pentru firul de par gros, cret, reuseste sa indrepte chiar si parul afro
  • Plasthair Bixyplastia-produsul universal al companiei, reuseste sa indrepte toate tipurile de par , mai putin cel foarte cret. Reprezinta combinatia perfecta dintre b.tox si keratina
  • HBrush B.tox-tratament pentru reconstructia termica a firului de par
  • HBond– protector ce poate fi adaugat in sistemele de indreptare, in pudra si in vopsea.

Dar, teoria trebuie aplicata si in practica. Pentru a obtine acele rezultate „waw”, mesterii nostri afla acele mici secrete cu ajutorul carora pot obtine rezultate de invidiat. Din aceasta cauza va recomandam sa partipati la workshop-urile organizate de Honma Tokyo Romania si Academia de Coafura Marian Cotoi. Doar noi va putem invata cum se obtine acel luciu intens si ce produs sau combinatie de produse trebuie folosita pentru a-i oferi clientului exact rezultatul pe care acesta si-l doreste.

Publicată de Honma Tokyo Romania pe Joi, 4 mai 2017

 

 

Marian Cotoi recomanda cu incredere Honma Tokyo Romania „am inceput de la un par cret, poros voluminos, iar acum dupa un simplu uscat cu feonul parul e drept, matasos si lucios”.

 

 

 

 

La finalul cursurului toti participantii primesc diplome de participare iar echipa Honma Tokyo Romania sta mereu la dispozitia clientilot sai pentru orice indrumare pe viitor.Despre orarul workshop-urilor puteti afla pe Cursuri Honma Tokyo.Aici de asemenea va puteti programa la workshop-urile organizate.

Persoanele care vor să beneficieze de tratamentele Honma Tokyo pot apela cu încredere la Saloanele Marian Cotoi.

 

 

 

Lasă un răspuns