Tratament pentru nuantarea parului blond H-Blond Triology 4k

Tratament nuantare par ce ajuta la hidratarea, regenerarea si nuantarea parului blond, eliminand nuanta de galben fara sa degradeze.

 Cum să menții nuanța perfectă și cum să îngrijești părul blond!

 Chiar dacă ai un păr blond natural sau vopsit, ca să îl faci să arate bine și să fie strălucitor, trebuie să îl îngrijești constant indiferent de anotimp.  Dacă și tu te afli printre persoanele care își vopsesc și își decolorează părul lunar, în  acest articol vei afla cum poți să întreții părul blond,cum îl poți nuanța în mod natural fără să îl vopsești des și cum îți poți schimba look-ul fără să degradezi firul de păr.

Cu siguranță cu toate știm că părul blond este un păr ce are nevoie de extrem de multă îngrijire și meticulozitate pentru a arăta impecabil zi de zi. Sunt extrem de mulți factori ce distrug structura firului, ce deshidratează și îngălbenesc părul blond decolorat. Cu toate ne dorim ca nuanta parului nostru sa ramana mereu proaspata, fara pete si stralucitoare. Cel mai bine este sa stim cum actioneaza toti acesti factori negativi asupra parului. Apa sarata din mare si apa cu clor din bazin sunt doi inamici mari al parului blond, iar din cauza lor parul ajunge sa fie tern, fara culoare, deshidratat, degradat si fara stralucire. De aceea avem nevoie de o ingrijire aparte a culorii mai ales cand suntem expuse la tot felul de factori ce ne pun in pericol look-ul si sanatatea parului. Honma Tokyo aduce în lumina reflectoarelor noul H-Blond 4K, un tratament nuanțator matizant ce hidratează, regenerează, elimină nuanța de galben din păr și nuanțează firul în diferite tonuri, dar fără a degrada podoaba capilară. Tratamentul nuanțator pentru par blond este compus din șampon, mască hidratantă și trei nuanțatori atent selecționați pentru a oferi părului schimbarea de care are nevoie. În continuare vom prezenta separat produsele pentru a înțelege mai bine beneficiile acestora.

Pentru început vom utiliza un șampon iluminator ce stabilizeză ph-ul părului datorită formulei inovative cu oțet balsamic, ce oferă strălucire, curăța bine părul de impurități și pregătește părul pentru următoare etapă. Următorul pas are în vedere utilizarea maștii împreună cu tipul de nuanțator pe care dorim să-l folosim. Se adauga in bol cantitatea necesara de nuantator si se amesteca cu masca de păr, iar apoi se aplica suvita cu suvita pe parul umed.  Masca oferă hidratare intensă și regenerare firulului  în timp ce nuanțatorul elimină tonul de galben din păr și oferă o nuanțare în tonul selectat, colorare, acționând semipermanent în structura firului fără să degradeze și fără să păteze părul. Prin combinarea celor 3 pigmenți putem ajunge să avem culori precum blond platinat, gri matizat, gri grafit matizat, blond auriu perlat și blond alb perlat de la prima aplicare, nuanțare ce va dura până la 3-4 săptâmâni.Pentru a vedea cum se combină corect pigmenții accesați link-ul următor: https://honmatokyo.ro/product/nuantare-par-blond-h-blond-trilogy-4k/

Nuanțarea părului blond este importantă mai ales dacă dorim să avem mereu o culoare impecabilă, fără pete, fără tentă gălbuie și mai ales să nu necesite o colorare chimică a părului lună de lună, deoarece părul poate deveni aspru, poros și fără strălucire din cauza decolorărilor/colorărilor dese, iar pentru a readuce părul la o formă cât mai bună și sănătoasă investiția va fi mult mai consistenă,  de aceea tratamentul nuanțator semipermanent este ideal pentru a avea un păr sănătos, strălucitor și nuanțat în tendințe lună de lună, fără să se deterioreze, ba chiar reușește să protejeze și să mențină hidratarea firului mai mult timp.

Pentru a menține nuanțarea părului pe o perioadă cât mai lungă,  vom avea nevoie de un sampon si un balsam nuanțator. Nutri Blond de la Honma Tokyo face parte din gama de ingrijire pentru acasa si poate fi folosita zilnic fara a avea reactii adverse asupra parului, conține pigmenți naturali din flori violete care au ca scop reducerea nuantei galbene din par pentru o perioada indelungata, datorita pigmentului mov,  ofera o culoare mai rece parului blond. Pe langa acest atu datorita ingredientelor active in copozitie precum keratina, colagenul, ceara si alte ingrediente active gama de ingrijire pastreaza si reda volumul pierdut al parului in urma procedurilor chimice, ofera parului forta, elasticitate si un ph echilibrat ce menține firul de păr sănătos și cuticula închisă pentru prelungirea efectului nuanțatorului.

Link Nutri blond: https://honmatokyo.ro/product/set-sampon-si-balsam-nuantator-nutriblond-300ml/

 

administrator administrator

Lasă un răspuns