Tratament cu keratina si ingrijirea parului în sezonul estival.

    Orice femeie își dorește să aibă un păr cât mai frumos și sănătos pe tot parcursul verii mai ales că vacanța bate la ușă și trebuie să arătăm impecabil.  Este foarte bine să prevenim din timp degradarea și deshidratarea firului, mai ales că în această perioadă ne expunem părul la diferiți factori precum soare, apă sărată, clor din piscine etc, ce ne afectează podoaba capilară în mod evident, iar fără îngrijirea necesară părul poate fi readus la o formă bună mult mai greu. Ca să știm ce să-i oferim părului și cum să îngrijim corect de el trebuie mai întâi să înțelegem cum acționează fiecare din acești factori negativi. Acțiunea de deshidratare a apei sărate din mare și a apei cu clor din piscină o simțim imediat, iar părul expus timp de una sau două spătămăni la acest mediu își va pierde mult din stralucire, elasticitate, va fi mai greu de coafat și cu aspect mai tern. Cu atât mai gravă este situația pentru părul mai poros, a cărui cuticula are goluri. Todată prin acțiunea sărurilor și clorului cand se deschide cuticula, iar părul neângrijit corespunzător este ținut în vânt, microparticule de praf pătrund în firul de păr, deteriorând starea acestuia și mai mult. Razele UV și căldura soarelui vor potența și ele avalanșa de factori negativi, întrucât la căldură părul deshidratat, deteriorat și cu cuticula deschisă va ajunge să se deshidrateze și mai mult. Desigur toate aceste probleme pot fi evitate, important este să știi ce produse de îngrijire poți folosi pentru a menține sănătatea podoabei capilare pe perioada verii. Am ales să-ți prezint în trei pași tratamentele profesionale de la Honma Tokyo pentru a veni cu cea mai buna soluție pentru părul tău.

Pentru început  recomandăm să se efectueze un tratament H-Detox Prime. Acesta este un tratament de detoxifiere a firului de impuritățile acumulate în urma proceselor chimice, alte elemente nespecifice firului din produsele de styling si de îngrijire, cât și de microparticulele de praf ce au patruns adânc în cuticula părului deteriorat. Totodată tratamentul detoxifiază și reglează microflora pielii scalpului, reducând considerabil producția de sebun, după ce este repetat de 3-4 ori. Masca pas 3 din tratamentul H-Detox Prime, hidratează intens și regenerează firul de păr, închide cuticula și efectele benefice aduse părului se mențin chiar și o lună de zile. În cazul unui păr foarte deteriorat putem combina tratamentul H-Detox Prime cu tratamentul H-Bond, care reface legăturile disulfidice, hidratează cu uleiuri prețioase și redă forță și elasticitate părului. Acesta ar fi primul pas – un tratament Spa H-Detox Prime– minimul necesar care trebuie făcut măcar o dată la câteva luni pentru a menține sănătatea podoabei capilare. Dacă îți dorești ca părul tău să nu fie doar sănătos, ci să arate senzațional atunci alege un tratament mai special descris la pasul următor.

Tratament detoxifiere si hidratare par. Pregatire par pentru tratament keratina sau hair botox. Pregatire par pentru sezon estival.
Tratament detoxifiere si hidratare par. Pregatire par pentru tratament keratina sau hair b.tox. Pregatire par pentru sezon estival.

Tratamentul cu Keratina Braziliana de îndreptare și regenerare părului și tratamentul cu Hair B.tox este deja cunoscut pe piața din Romania, iar compania Honma Tokyo este specializată în aceste tipuri de tratamente și oferă o gamă largă în care se găsesc produse adaptate pentru toate tipurile de păr. Tratamentul cu keratina îți oferă avantajul de a avea un păr drept și ușor de coafat, pe când tratamentul cu Hair B.tox prin aportul crescut de cisteina și aminoacizi acționează mai mult pentru regenerarea firului și întărirea structurii acestuia. Aceste tratamente profesionale se sigilează cu placa la temperatură înaltă și trebuie să te asiguri mai întâi că părul tău va face față acestei proceduri, deaceea este necesară aprecierea unui specialist. În plus tratamentele de îndreptare a părului cu keratină au diferită putere de întindere a legăturilor disulfidice din fir și este necesară alegerea tipului corect de keratină pentru părul tău. Dacă ai părul deshidratat și deteriorat, atunci tratamentul cu H-Detox și H-Bond descris anterior va ajuta să pregătească părul tău pentru un tratament cu keratina sau hair b.tox. Dacă îți pui întrebarea de ce totuși ai alege să-ți faci un tratament cu keratină sau hair b.tox înainte de sezonul estival, atunci iată care sunt avantajele: părul tău va fi hidratat cu uleiuri prețioase și va suporta mult mai bine factorii negativi descriși mai sus, aminoacizii, cisteina și keratina vor reface structura părului vor umple golurile din cortex și din cuticula și în combinație și uleiurile și alte ingrediente vor da suplețe, forța și elasticitate firului tău, cuticula părului va fi închisă prin procedura de sigilare cu placa, se va menține așa o perioadă îndelungată, desigur cu condiția ca părul să fie îngrijit corect și astfel va fi mult mai puțin agresat de săruri, clor și praf.  Dacă totuși toată partea aceasta mai tehnică nu te interesează, atunci probabail vrei doar ca părul tău să arate deosebit după fiecare spălare fără a mai pierde minute prețioase cu coafatul.

Tratament keratina sezon estival vara. Ingrijire par pe perioada verii. Ingrijire par la mare, la piscina.
Tratament keratina sezon estival vara. Ingrijire par pe perioada verii. Ingrijire par la mare, la piscina.

Al treilea, dar probabil cel mai important pas este să folosești produsele corecte de îngrijire indiferent dacă ai optat pentru un tratament cu keratina sau nu. Produsele de întreținere a părului oferite Honma Tokyo se deosebesc prin faptul că nu conțin sare și parabeni, șamponele au un PH mic, curăță delicat părul și nu produc o acțiune agresivă de deschidere a cuticulei. Împreuna cu balsamurile și măștile aduc aport suplimentar de nutrienți care păstrează sănătatea firului, îi conferă strălucire și elasticitate. Aceste produse de întreținere, folosite după tratamentul cu keratina sau hair b.tox, vor ajută să prelungeasă efectul pe o durată de la 3 la 6 luni. Dacă însă nu ai un tratament cu keratină, atunci cu atât este mai important să folosești produse de îngrijire de calitate, căci părul tău este mai expus factorilor externi. Pentru această vară îți recomandăm seturile noi apărute precum H-Brush Special Care pentru o hidratare intensă și revitalizarea a părului aspru și deteriorat, masca și balsamul din această gamă este exact ceea de ce ai nevoie pentru a te proteja de sarea din mare și clorul din piscină și pentru ați menține cuticula părului închisă, iar Leave-in-ul H-Brush 150ml te va ajuta prin asigurarea factorilor suplimentari de protecție termică și mecanică, plus îți va face părul mătăsos, moale și va da un plus de luciu. În lupta cu vârfurile prea deteriorate, arse sau  cu tendință de despicare îți oferim o armă secretă – Argan Parfect Care Oil. Dacă ai avut mai multe proceduri chimice efectuate pe perul tău și acesta este prea deteriorat, atunci noul set de îngrijire Collagen Caviar Total Repair este cel mai potrivit pentru părul tău. Balsamul și Masca cu colagen vor ajuta la refacerea structurii și supleții părului tău, iar caviarul hrănitor îi oferă părul tău ingredientele de care are nevoie. Acestea sunt ingredientele tale secrete care te vor ajută să ai un păr ușor de coafat după baie, și care va arata din ce în ce mai bine după fiecare spălare.

Tratament keratina sezon estival vara. Ingrijire par pe perioada verii. Ingrijire par la mare, la piscina.
Tratament keratina sezon estival vara. Ingrijire par pe perioada verii. Ingrijire par la mare, la piscina.

Începe vara cu un păr sănătos și plin de strălucire!!!

 

administrator administrator

Lasă un răspuns