Tratament Keratina Braziliana tehnică de execuție avansată pentru păr foarte creț, afro – Coffee Green plus Coffee Premium

Tratament Keratina Braziliana tehnică de execuție avansată pentru păr afro – Coffee Green plus Coffee Premium

Buna ziua dragi stiliști și dragele noastre cliente. Ne adresăm deopotrivă saloanelor, dar și clientelor care sunt cele care până la urmă beneficiază de servicii cu produsele Honma Tokyo și ajung să se bucure de beneficiile și avantajele unui tratament cu keratina braziliana bine exacutat. Toate produsele Honma Tokyo sunt fabricate în Brazilia, piața cu cea mai mare cerere pentru keratina. Fabricarea se face după tehnologii Japoneze pentru a asigura un standar înalt al formulei produsului, astfel încât să corespundă cerințelor de pe piața Europeană.

Keratina braziliana de la Honma Tokyo și anume Coffee Premium și Coffee Green pot fi folosite pentru a îndrepta și regenera un păr creț și rezistent de tip Afro, dar luate separat fiecare are plusurile și minusurile ei:

 • Coffee Green – este o Keratina Organică care acționează în perioada de așteptare de după aplicarea keratinei pe păr și la un par afro ar trebui de asteptat până la 90 de minute pentru a obține efectul de îndreptare. Totuși chiar dacă părul va fi drept, efectul de îndreptare se menține pana la 3 luni, deși avem cliente care se bucura de un păr drept și 5-6 luni în urma tratamentului cu keratina Coffee Green, dar asta se întâmplă la un păr mediu-subțire și care eventual a fost supus vopsirii de câteva ori.
 • Coffee Premium All Liss – este keratina braziliana cea mai puternică din gama Honma Tokyo, ea reușește să îndrepte un fir gros și creț de tip sud-european și efectul de îndreptare se menține până la 6 luni. Dacă această keratină ar fi și mai puternică atunci ar întinde prea mult legaturile disulfidice din fir și părul va deveni fragil, uscat și deteriorat după ce trece efectul keratinei. Deaceea produsele destinate pentru piața braziliană, acolo unde părul tinde spre cel de tip afro, sunt mai puternice și nu sunt indicate pentru părul european. Pentru un păr afro foarte creț, gros și sârmos ar fi nevoie de 2 tratamente, executate la 2-3 luni distanță pentru a obține efectul de îndreptare perfectă și o stare sănătoasă a părului.

Tratamentele cu keratina sunt totuși printre cele mai scumpe proceduri în saloanele de coafură și chiar și clinetele cu un păr de tip afro odată ce petrec mai multe ore în salon și plătesc o sumă considerabilă, vor să plece cu un efect de drept perfect garantat și totodată să țină căt mai mult. Cum rezolvăm această problemă și ce le putem oferi? Soluția propusă de Honma Tokyo este un tratament keratina braziliana combinat – Coffee Green plus Coffee Premium în aceeași ședință. Coffee Green acționează în cortexul firului de păr și îndreaptă din interior, iar Coffee Premium acționează mai mult la îndreptare pe suprafața firului, hidratează și sigilează bine cuticula. Folosind două produse ce acționeză pe principii diferite reușim să îndreptăm părul fără al agresa, păstrând structura firului și nu se rup legăturile disulfidice. Părul își păstrează vigoarea, elasticitatea și rezitența, iar efectul va fi un păr drept, lucios, hidratat și pe o durată de până la 9 luni!  Dezavantaje? Se va utiliza de 2 ori mai mult produs, cu 50%-70% mai mult timp, dar și rezultatul va fi pe măsură.

Pentru menținerea efectului de îndreptare și regenerare Honma Tokyo vă recomandă să utilizați Produsele de Îngrijire fără sare și cu ph echilibrat pentru a menține cuticula închisă și părul hidratat și sănătos.

Iată un exemplu recent de tratament keratina braziliana – Coffee Green + Coffee Premum executat de unul din partenerii noștri. Așa arăta părul clientei cand a venit la salon:

Indreptare par cret afro
Par cret Afro inainte de Tratament keratina brazilina Coffee Premium + Coffee Green

Așa arată părul după sigilarea cu placa a tratamentului cu keratina braziliana – Coffee Green plus Coffee premium:

Indrepatre par keratina braziliana
Tratament Keratina Braziliana par Afro dupa sigilare cu placa

Și așa arată părul după prima limpezire făcută la 30 minute după ce s-a terminat sigilarea tratamentului:

Indreptare par tratament keratina
Dupa prima limpezire la 30 minute – Tratament Keratina Braziliana par Afro

 

Ingredientele care au asigurat succesul au fost: 6 ore de muncă, 150 grame de Coffee Green, 150gr de Coffee Premium și o placă bună cu Ceramică Turmalină pentru sigilarea eficientă a keratinei în păr.  Ești curios/oasă să știi pașii tratamentului? Vezi mai jos!

                            Pasi execuție Tratament Keratina Brazilina – Coffee Green + Coffee Premium – îndreptare par pentru 9 luni:
 1. Spălăm părul cu șampon clarifiant Pas 1 Coffee Premum de 2 ori. A doua oara lăsăm spuma să acționeze pentru degresare și deschiderea maximă a cuticulei, apoi clătim bine cu apă.
 2. Uscam parul cu aer cald.
 3. Impărțim părul în mai multe părți, așa încât ulterior să putem aplica keratina de la ceafă spre frunte.
 4. Se aplică Coffee Green de la ceafă spre frunte.
 5. Se piaptănă părul din față spre spate, să stea drept și se lasă să actioneze 60 minute.
 6. Se limpezeste părul, mai mult de 10 secunde, deci se clateste binisor, cam 60-70 % din soluția aplicată se va spăla.
 7. Se usuca cu feonul  60%-80% la temperatura caldă, deci lăsăm părul puțin umed.
 8. Se împarte părul în mai multe părți.
 9. Se aplica Coffee Premium de la ceafa spre frunte.
 10. Nu se lasa timp de asteptare sau decat 5 minute pentru o scurtă pauză.  Dupa aplicare imediat incepem sa uscam cu feonul cu temperatura rece, la sfarsit se poate da aer mai cald pentru uscare 100%.
 11. Se sigileaza cu placa la temperatura de 230 grade. La sigilare luam suvite de 1 cm grosime la baza firului – la piele și de lățime 4cm.
 12. Se lasa parul sa se raceasca sau îl putem raci cu feonul cu aer rece daca ne grabim.
 13. Dupa ce e racit parul, se limpezeste, se aplică masca Coffe Premium Pas3 și se lasă sa actioneze 10 minute, apoi se limpezește părul.
 14. Se usuca cu feonul temperatura calda.
 15. Recomandat stiliștilor cu experință, durează între 4-6 ore.

Mulțumim partenerei noastre Luiza Spiridon din Caracal care și-a împărtășit experiența cu noi. Mai jos vedeți și filmulețul de pe pagina ei:

✔️

Publicată de Indreptarea Părului cu Keratina si B.tox -Caracal pe Marţi, 10 iulie 2018

Articol realizat de

Honma Tokyo Romania

administrator administrator

Lasă un răspuns