Programare pentru indreptarea parului cu keratina la salon Honma Tokyo Studio Bucuresti

Acum la Honma Tokyo Studio ( salon Bucuresti) , poti opta pentru cele mai inovative tratamente pentru par: tratament cu keratina si b.tox pentru par !!!

Ți-ai dorit mereu să ai părul lucios , mătăsos și drept? Vrei sa-i redai parului tau viață și corp? Simti ca parul tau are nevoie de un tratament in mod express? Opteaza pentru solutii revolutionare si anume indreptarea parului cu keratina si b.toxul capillar la salonul Bucuresti Honma Tokyo.

Intrand in studio-ul nostru, mesterul evalua starea parului tau si iti va propune cea mai buna solutie. Exista oare mai multe ? Da, Honma Tokyo are o solutie pentru fiecare client , nu conteaza cat de cret , rebel, deteriorat este parul tau .

La noi vei putea beneficia de :

  • tratament cu keratina – produse  adaptate strict pentru fiecare tip de par : gros, cret, poros sau subtire , deteriorat. In urma unui tratament cu keratina, parul tau va deveni extrem de moale, matasos, drept, lucios, se va diminua volumul iar cuticula firului de par va ramane sigililata fapt ce nu permite despicarea varfurilor si ruperea parului. Rezultatele dupa indreptarea parului cu keratina se mentin pana la 6 luni.
  • tratament cu b.tox pentru regenerarea si hidratarea parului . B.tox-ul H-Brush de la Honma Tokyo este un produs de top pentru  reconstructia termica a firului de par. B.toxul actioneaza direct in cortex iar aminoacidul constructor al firului de par, cisteina, permite refacerea legaturilor disulfide, prin urmare refacerea totala a firului de par. B.toxul actioneaza din interior spre exterior, cu rezultate pana la 2-3 luni.
  • indreptarea organica a firului de par – da, Honma Tokyo intr-adevar reprezinta revolutia in domeniul indreptarii parului. Noi avem si keratina organica fara nici un miros intepator, permisa pentru doamnele insarcinate si copii. Produsul ofera un luciu deosebit parului , il indreapta pana la 6 luni , in plus ii pastreaza un volum natural parului.
Tratament keratina braziliana Bucuresti
Tratament keratina indreptare par b.tox regenerare par la Studio Honma Tokyo Bucuresti
Niciodata nu exista un caz standart,  orice par are istoria sa si difera dupa structura , dar cu ajutorul produselor Honma Tokyo putem gasi calea exacta catre parul perfect !

Toate produsele Honma Tokyo pot fi combinate intre ele , iar noi stim acele secrete care vor transforma parul tau in unul de vis!

Fiind specializati in acest domeniu, cu noi parul tau e in siguranta! Chiar daca ai parul foarte deteriorat, ars, decolorat, vom adauga protectorul Honma Tokyo – H-Bond, care patrunde direct in cortex  si ofera un tratament si protectie suplimentara parului.

Siguranta intr-adevar ne caracterizeaza ! Orice procedura se efectueaza intr-un confort maxim datorita purificatorului de aer Honma Tokyo ! Acesta absoarbe toti vaportii iar tu nu vei mai simti nici un deranj la ochi si nas.

Inca stai pe ganduri ? Vom mentiona inca o data avantajele tratamentelor noastre:

  1. Gama variata de produse adaptate pentru fiecare tip de par
  2. Produsele pot fi combinate intre ele pentru a-i oferi clientului exact rezultatul dorit
  3. Keratina organica fara miros , permisa pentru doamnele insarcinate si copii
  4. Nici un produs Honma Tokyo nu contine formol, formaldehyde ( conservantii folositi sunt phenoxyethanol si acidul glioxylic)
  5. Toate produsele sunt certificate UE
  6. Parul poate fi spalat dupa doar 20 de minute
Honma Tokyo – tratamente inovative pentru parul tau ( salon Bucuresti) !!!

Pentru programari: 0740240101 sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook. 

LISTA DE PRETURI:

Par scurt – 250 lei. Cantitate maxima de produs 40g.

Par pana la umeri – 325 lei Cantitate maxima de produs 60g.

Par pana la omoplati – 400 lei  Cantitate maxima de produs 80g.

Par pana la jumatatea spatelui – 475 lei  Cantitate maxima de produs 100g.

Par lung – 550 lei.  Cantitate maxima de produs 120g.

Par foarte lung – 625 lei   Cantitate maxima de produs 140g.

Preţul creşte cu 40 lei la fiecare 10g de keratină folosită în plus faţă de cantitatea maximă utilizată în mod obişnuit pe fiecare dintre lungimi, conform listei de mai sus.

Lasă un răspuns