Tratament cu keratina Bixyplastia de la Honma Tokyo

Bixplastia – unul din tratamentele Honma Tokyo care a cucerit clientii. Bixyplastia este inovativ anume prin formula pe care o are la baza sa, o combinatie perfecta dintre b.tox si keratina.

Honma Tokyo a vrut sa le ofere clientilor sai un produs complex care imbina cele mai bune proprietati : o putere buna de indreptare si de netezire a parului, dar de asemenea o putere mare de regenerare.

Bixyplastia se potriveste si reuseste sa indrepte perfect parul subtire, mai fragil, parul cu un onduleu nu foarte definit, parul subtire-mediu european. Datorita proprietatilor foarte bune de regenerare si hidratare, noi recomandam Bixyplastia clientelor care au parul blond, decolorat, care necesita o ingrijire mai deosebita.

Ingredientul magic care raspunde pentru regenerarea parului este cistina, un amindoacid esential din care este compus firul de par. Acest aminoacid raspunde pentru refacerea legaturilor disulfide din firul de par, astfel acesta din urma preia forma, corp si capata elasticitate.

De asemenea Bixyplastia contine foarte multe uleiuri din Amazon, care refac pana  in profunzime firul de par. Nucul Bixy Orlean- de la care provine denumirea tratamentului cu keratina Bixyplastia, este extrem de bogat in acizi grasi, acesta hidrateaza foarte bine parul si il protejeaza de razele UV.

Acum sa va spunem un mic secret de la Honma Tokyo:

„Bixyplastia poate actiona atat ca keratina pentru indreptarea cat separat doar ca tratament cu b.tox pentru par”

In cazul in care produsul este aplicat pe parul semi-umed, acesta actioneaza ca b.tox pentru par. Bixyplastia in acest caz nu va avea efect de indreptare a parului, dar il va hidrata, regenera, va netezi cuticula, va sigila varfurile si va pastra onduleul natural.

Bixyplastia este foarte confortabila in utilizare, avand un miros putin sesizabi. Vrem sa mentionam faptul ca nici un produsul din gama Honma Tokyo, keratina sau b.tox pentru par, nu contin formol, formalina sau derivati de formol. Conservantul folosit in produsul Bixyplastia este phenoxyethanolul, o alternativa super-buna care nu dauneaza sanatatii, nu este toxica si nu se depune pe plamani.

Cum se aplica Bixyplastia?

  1. Spalati parul de 2 ori folosind samponul clarifiant Bixyplastia.
  2. Uscati parul 100 la 100.
  3. Aplicati solutia suvita cu suvita , lasand 1cm de la radacina. Se elimina tot excesul de produs.
  4. Se lasa produsul sa actioneze 20 de minute.
  5. Se usuca parul 100 la 100.
  6. Se indreapta parul cu placa la 180-230 grade, in dependenta de structura firului de par. Fiecare suvita se indreapta de 7-15 ori.

Un avantaj foarte mare al produselor Honma Tokyo este faptul ca parul poate fi limpezit in aceeasi zi, ulterior poate fi prins in elastic, coafat dupa dorinta clientului. De asemenea, parul poate fi vopsit in aceeasi zi cu efectuarea procedurii.

Vrem sa mentionam ca produsele Honma Tokyo reprezinta o gama profesionala, astfel nu recomandam persoanelor nespecializate aplicarea tratamentelor . Echipa Honma Tokyo ofera cursuri de instruire pentru viitorii mesteri , la care va asteptam cu drag.

Acum va invitam la o vizualizare a tratamentului Bixyplastia aplicat in cadrul Salonului Marian Cotoi.

 

 

Lasă un răspuns