Zaza Beauty Care – Salon Reprezentanta Honma Tokyo

Zaza Beauty Care – Salon Reprezentanta Honma Tokyo in Timisoara !!!

Daca sunteti in Timisoara si doriti sa optati pentru un tratament cu keratina sau un b.tox pentru par, noi va recomandam tehnicienii Zaza.

Zaza Beauty Care a devenit reprezentatul oficial al brand-ului Honma Tokyo si sunt gata sa va ofere toata gama de tratamente pentru indreptarea si regenerarea parului. Mesterii in domeniu vor efectua in prealabil o diagnoza a parului dvs si vor gasi cea mai buna solutie care i se potriveste acestuia luand in calcul toate preferintele dvs.

Publicată de Honma Tokyo Romania pe Joi, 8 iunie 2017

Vrem sa mentionam ca Honma Tokyo are o solutie pentru orice client : copii, doamne insarcinate, clienti care au parul gros, cret rezistent , clienti cu parul fragil , blond, deteriorat. De asemenea toate produsele noastre pot fi combinate intre ele astfel incat sa satisfaca pe masura cerintele clientilor : hidratarea si regenerarea parului, disciplinarea parului, indreptarea parului sau toate rezultatele combinate.

Tratamentele cu Keratina si B.toxul pentru par Honma Tokyo sunt solutii inovative, de ultima generatie. Produsele nu contin conservanti toxici precum formolul, formalina sau derivati ale acestora si sunt certificate in Europa. Honma Tokyo s-a gandit la nevoile clientului, astfel cu Honma Tokyo:

  • Parul poate fi vopsit in aceeasi zi cu efectuarea tratamentului cu keratina sau b.tox pentru par
  • Clientul nu mai trebuie sa stea 72 ore cu solutia in par, parul poate fi limpezit dupa doar 20 de minute.
Zaza Beauty Care va poate oferi parul mult dorit : lucios, sanatos, disciplinat si mereu aranjat!

Mesterii in domeniu care isi doresc sa invete utilizarea produselor Honma Tokyo, de asemenea pot apela la Profesionstii Zaza. Puteti invata si voi de la cei mai buni : metodele, tehnicile si secretele in aplicare ale produselor profesionale Honma Tokyo. Pentru mai multe detalii despre seminariile Honma Tokyo in Timisoara ne puteti contacta la numarul 0745804308 sau office@honmatokyo.ro

Zaza Beauty Care – mesteri profesionisti in indreptarea parului cu keratina si tratament cu b.tox !

Marian Cotoi – Brand Ambassador

 

 

 

Lasă un răspuns