Workshop „Indreptarea parului cu keratina” Salon Creativo Timisoara

Desi a trecut ceva timp de la workshop-ul din Timisoara „Indreptarea parului cu keratina si regenerarea parului cu b.tox capillar”, noi am hotarat sa va impartasim experienta noastra la Salonul Creativo. Anume ei ne-au primit cu drag in acea zi .

In cadrul workshop-ului am prezentat toata gama de tratamente pentru indreptarea si regenerarea parului Honma Tokyo iar la partea practica am efectuat o procedura de indreptare a parului cu keratina „Coffee Premium” si doua proceduri de b.tox.

De ce anume 2 proceduri de b.tox? Mesterii de la salon erau interesati de modul in care va actiona tratamentul pe un par ars, care a fost decolorat si modul in care va actiona pe un par fin, dar natural, sanatos. Pentru a actiona ma bine si pentru a hrani in profunzime firul de par, modelele au fost lasate cu tratamentul cu b.tox pana a doua zi. Dupa prima spalare , mesterii au ramas surprinsi de rezultat.

Regenerarea parului cu botox HBrush Honma Tokyo

In schimb rezultatul dupa aplicarea keratinei Coffee Premium l-am putut aprecia imediat, precum parul a fost spalat dupa doar 20 de minute. Dintr-un par blond, poros, deshidratat , cu tendinta de incretire, am obtinut un par drept si matasos, iar clienta se va putea bucura de rezultate pana la 6 luni. Honma Tokyo a demonstrat ca cel mai puternic produs al companiei, care este destinat pentru firul gros, cret, reuseste sa indrepte foarte bine chiar si parul blond, fara efecte adverse. In acest scop, am adaugat produsul revolutionar al companiei H-Bond Protector, care ofera atat protectie in timpul oricarei proceduri Honma Tokyo dar si tratament suplimentar.

Indreptarea parului cu keratina Coffee Premium

Mesterii de la Salon Creativo au insusit efectuarea tratamentelor Honma Tokyo iar dvs puteti beneficia de tratamentele „Indreptarea parului cu keratina” si „Regenerarea parului cu b.tox” in cadrul acestuia.

Salon Creativo

Pentru tratamente cu keratina si b.tox de calitate premium, care actioneaza in cel mai scurt timp, va recomandam cu drag Salon Creativo.

Marian Cotoi-Brand Ambassador

Lasă un răspuns