Marian Cotoi – Seminar „Indreptarea parului cu keratina”

La Saloanele Marian Cotoi se va tine un nou seminar super interesant „Indreptarea parului cu keratina si tratament cu b.tox” cu produsele Honma Tokyo. Seminarul va avea loc pe 3 mai. Cu siguranta sunteti interesati de un astfel de seminar , dar pentru inceput ati vrea sa stiti in ce consta si puteti invata nou in cadrul workshop-ului.

Pentru inceput am vrea sa mentionam ca „Indreptarea parului cu keratina si tratamentele cu b.tox” sunt proceduri recent aparute pe piata din Romania dar care sunt in plina expansiune. Saloanele de top introduc aceste proceduri inovative pentru a le oferi clientilor sai sansa de a avea un par drept, lucios si matasos pe o perioada pana la 6 luni.

Honma Tokyo garanteaza calitatea produselor sale. Acestea sunt certificate pe piata din Europa, nu contin formalina sau derivati de formol  si ofera cele mai bune rezultate. Marian Cotoi- Brand Ambassaor.

Sa revenim la seminarul din 3 mai. Ce veti invata la acest seminar ?

  1. In prima parte , partea teoretica a seminarului, veti invata despre strcutura firului de par, componentele prouselor Honma Tokyo si cum actioneaza acestea asupra firului de par.
  2. Ulterior veti afla despre toate tratamentele Honma Tokyo : Coffee Premium, Bixyplastia, HBrush B.tox, protectorul HBond. Veti afla pentru ce tip  de par se potriveste fiecare tratament, despre metodele de aplicare ale produselor Honma Tokyo si rezultatele pe care le puteti obtine in depenenta de metoda aleasa. In plus veti afla cum pot fi combinate tratamentele Honma Tokyo pentru a-i oferi clientului exact rezultatul dorit.Coffee Premium Keratina
  3. In partea practica a seminarului vom aplica aceste tratamente pe modelele noastre. Vom invata tehnica de aplicare a keratinei si a b.toxului, cantitatea de produs necesara , temperatura placii la care trebuie sigilata solutia in par.
  4. Vom urmari rezultate, adica chiar rezultatul final. Nu intelegeti cum e posibil? Cu Honma Tokyo clienta nu mai trebuie sa stea 72 ore cu solutia in par, parul poate fi spalat dupa doar 20 de minute.

La finalul seminarului, cursantii vor primi Diplome de Participare .

Cursuri Marian Cotoi

Pentru a participa la seminar, va rugam sa contanctati administratia salonului sau va puteti programa aici.

 

 

2 thoughts on “Marian Cotoi – Seminar „Indreptarea parului cu keratina””

Lasă un răspuns